Pepparkaksmackor

Pepparkaksmackor
Det blir jättegott med smör, skinka, ost och tomat på. Ett recept som jag hittat på sidan motbattreliv.se
Författare:
Kök: LCHF
Recepttyp: Bröd
Portioner: 4
Förberedelsetid: 
Tillagningstid*: 
Total tid: 
Ingredienser
  • 100 g rumstempererat smör
  • 3 rumstempererade ägg
  • 1 dl kokosmjöl
  • 1 msk pepparkakskrydda =(Receptet: 2 msk kanel,1½ msk ingefära, 1 msk kardemumma och 1 msk kryddnejlika)
Instruktioner
  1. Vispa ihop smör och kryddor med elvisp.
  2. Vispa ner äggen så det blir fluffigt.
  3. Ta i kokosmjölet. Mixa samman allt till en smidig deg.
  4. Rulla till en korv 5-7 cm i diameter.
  5. Lägg in den i plastfolie. Dunsa ändarna lätt mot bordet så att den blir platt i ändarna.
  6. Förvara den i kylen en timme.
  7. Skär ca 10 st, 1 cm tjocka skivor av rullen med en vass kniv och lägg dom på en bakplåtspappers klädd plåt.
  8. Grädda i ca 20 min. i 175 grader.
  9. Ta ut dom när de börjar få lite färg.