Kryddknäcke
Ett knäckebröd som passar i alla lägen.

Författare: Katarina Bäck
Kök: LCHF
Recepttyp: Bröd
Förberedelsetid:
Tillagningstid*:
Total tid:
Ingredienser
- 3 st ägg
- 1 dl pumpakärnor
- 1 dl hela linfrön
- ½ dl pofiber
- ½ dl mandelmjöl
- ½ dl kokosnötsmjöl
- 1 msk sesamfrön
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk kanel
- 1 tsk ingefära pulver
- ½ tsk stött kardemumma
- 2 krm salt
- ½ dl vatten
Instruktioner
- Vispa upp äggen till ett lätt skum.
- Blanda alla torra ingredienser.
- Rör ihop allt.
- Låt smeten vila i 10 minuter.
- Bred ut den på ett bakplåtspapper, lägg ett nytt bakplåtspapper ovanpå den och kavla smeten tunn,
- Grädda i 200 grader i 15 minuter.
- Tag ut och dela i mindre bitar ca: 5 x 5 cm.
- Ställ in på eftervärme i 30 minuter eller tills dom är helt torra.