Kryddknäcke
Författare:
Katarina Bäck
Recepttyp:
Bröd
Kök:
LCHF
Förberedelsetid:
20 minuter
Tillagningstid*:
45 minuter
Total tid:
1 timme 5 minuter
Ett knäckebröd som passar i alla lägen.
Ingredienser
3 st ägg
1 dl pumpakärnor
1 dl hela linfrön
½ dl pofiber
½ dl mandelmjöl
½ dl kokosnötsmjöl
1 msk sesamfrön
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
1 tsk ingefära pulver
½ tsk stött kardemumma
2 krm salt
½ dl vatten
Instruktioner
Vispa upp äggen till ett lätt skum.
Blanda alla torra ingredienser.
Rör ihop allt.
Låt smeten vila i 10 minuter.
Bred ut den på ett bakplåtspapper, lägg ett nytt bakplåtspapper ovanpå den och kavla smeten tunn,
Grädda i 200 grader i 15 minuter.
Tag ut och dela i mindre bitar ca: 5 x 5 cm.
Ställ in på eftervärme i 30 minuter eller tills dom är helt torra.
Recipe by
Ginas receptsida
at https://www.gina.backfamily.se/lchf/kryddknacke/
3.2.2124