Kryddknäcke
Författare: 
Recepttyp: Bröd
Kök: LCHF
Förberedelsetid: 
Tillagningstid*: 
Total tid: 
 
Ett knäckebröd som passar i alla lägen.
Ingredienser
  • 3 st ägg
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl hela linfrön
  • ½ dl pofiber
  • ½ dl mandelmjöl
  • ½ dl kokosnötsmjöl
  • 1 msk sesamfrön
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk ingefära pulver
  • ½ tsk stött kardemumma
  • 2 krm salt
  • ½ dl vatten
Instruktioner
  1. Vispa upp äggen till ett lätt skum.
  2. Blanda alla torra ingredienser.
  3. Rör ihop allt.
  4. Låt smeten vila i 10 minuter.
  5. Bred ut den på ett bakplåtspapper, lägg ett nytt bakplåtspapper ovanpå den och kavla smeten tunn,
  6. Grädda i 200 grader i 15 minuter.
  7. Tag ut och dela i mindre bitar ca: 5 x 5 cm.
  8. Ställ in på eftervärme i 30 minuter eller tills dom är helt torra.
Recipe by Ginas receptsida at https://www.gina.backfamily.se/lchf/kryddknacke/