Pepparkaksmackor
Det blir jättegott med smör, skinka, ost och tomat på. Ett recept som jag hittat på sidan motbattreliv.se

Författare: Katarina Bäck
Kök: LCHF
Recepttyp: Bröd
Portioner: 4
Förberedelsetid:
Tillagningstid*:
Total tid:
Ingredienser
- 100 g rumstempererat smör
- 3 rumstempererade ägg
- 1 dl kokosmjöl
- 1 msk pepparkakskrydda =(Receptet: 2 msk kanel,1½ msk ingefära, 1 msk kardemumma och 1 msk kryddnejlika)
Instruktioner
- Vispa ihop smör och kryddor med elvisp.
- Vispa ner äggen så det blir fluffigt.
- Ta i kokosmjölet. Mixa samman allt till en smidig deg.
- Rulla till en korv 5-7 cm i diameter.
- Lägg in den i plastfolie. Dunsa ändarna lätt mot bordet så att den blir platt i ändarna.
- Förvara den i kylen en timme.
- Skär ca 10 st, 1 cm tjocka skivor av rullen med en vass kniv och lägg dom på en bakplåtspappers klädd plåt.
- Grädda i ca 20 min. i 175 grader.
- Ta ut dom när de börjar få lite färg.